Alle os, der ikke helt kan vente til næste års Sommerlyd (der afholdes den 9.-10. september 2022), får nu mulighed for at få stillet de værste abstinenser før tid.

Sommerlyd Peek skydes af allerede den 22. januar 2022 i Badeanstalten, Slagelse. Hvis du ikke allerede kender til Sommerlyd Peek, så giver det ganske god mening. Det er første gang, den afholdes og det er resultatet af, at vi gerne vil give et lille indblik i Sommerlyds store musikprogram næste år.

Det er Live4200 (foreningen bag Sommerlyd) og Slagelse Musikhus, der sammen præsenterer Sommerlyd Peek og du vil i Badeanstalten kunne opleve tre banebrydende danske kunstnere; Lydmor, Statisk og Zar Paulo.

Lydmor har turneret i Europa, UK og Asien – og nu kommer hun også til Slagelse. Hun er kendt for altid at levere en magisk cocktail af tryllebindende elektropop og udfordrende visuelle shows. Du kender bl.a. Lydmor fra numrene ”If you want capacity” og ”Go slow but go”. Kom og oplev kunstneren, GAFFA kalder for Matriarken af dansk electronica.

Statisk udgav tidligere i år deres debut EP, hvor du kan finde ”Højhus” (tidligere P3´s uundgåelig), ”Sprængstof” og ”Tiden går i stå”. Den dynamiske duo fra Odense er en eksplosion af nerve og nærvær og musikken flyder direkte ind i blodet, ind i livets skrøbelighed og sårbare rum. Statisk var i år desuden nomineret til P3 talentet.

Zar Paulo er en aarhusiansk poprock kvintet, der er blevet anerkendt af tonegivende medier såsom Soundvenue og GAFFA. Sidstnævnte gav deres koncert på Train i Aarhus en 5-stjernet anmeldelse: ”Hold øje med de her drenge, for jeg tror det kommer til at gå rigtig stærkt. De bliver store.” Du har helt sikkert også hørt dem i radion med bl.a. ”Stop Believing”.
Sommerlyd Peek vil – udover koncerterne med de tre danske navne – blive brugt på at anekende vores mange frivillige fra årets Sommerlyd festivl.

Du vil på aftenen også kunne møde bestyrelsen bag Sommerlyd / Sommerlyd Peek bag baren.
Programmet starter kl. 20 og billetter kan køber hos Ticketmaster:

https://www.ticketmaster.dk/event/508873

. Der sættes kun 200 billetter til salg til den nette pris af 200 kroner inkl. gebyr. Skulle Sommerlyd Peek blive aflyst grundet restriktion, kan du naturligvis få refunderet din billet.