Køb dine billetter her

tes

SOMMERLYDS MENUKORT

MA TEO

MA TEO er en italiensk-nordisk madbar, som serverer napolitanske pizze og antipasti af højeste kvalitet. MA TEO har kombineret de klassiske elementer fra det italienske Osteria og Trattoria og tilført det et nordisk præg i både mad og visualisering. Et hovedfokus i både pizze og antipasti er enkelthed. MA TEO tror på, at få enkelte råvarer kan danne rammerne for en perfekt kulinarisk oplevelse.

The Burgery

Greasy er godt – især når det fi ndes i en burger. Igen i år kan du fi nde de erfarne burgerfl ippers på Sommerlyd. The Burgery tilbyder burgere i verdensklasse – burgere, som de selv vil spise dem – lavet af og med gode, økologiske og friske grøntsager og dansk frilandskvæg. The Burgery går 100 % efter den gode madoplevelse med masser af smag og gode lokale råvarer!

Fråkost

Er Slagelses lokale og muligt hyggeligste frokostbar. Hyggen vil de gerne sprede masser af på Sommerlyd, hvor de med udgangspunkt i godt håndværk og kvalitet kommer med lækre Poke Bowls og sandwiches af friskt stenovnsbagt brød. Besøg deres bar på Sommerlyd, og kast dig ud i deres sunde lækkerier eller forsøg dig med deres populære fritte bowl (fries).

Sommerlyds madvision

Vi skaber en markant og unik kulturbegivenhed i Slagelse Baneby – og det alt, hvad der
vedrører musik, kunst og gastronomi, der kulminerer i en fælles stærk urban identitet, som
sikrer vores gæster en helt særlig oplevelse.

I fællesskab med de bedste madaktører lokalt som regionalt, som kan se sig selv være
med til denne rejse sammen med os, ønsker vi at kunne tilbyde vores gæster en kulinarisk
og bæredygtig madoplevelse.