Praktisk information for Atlantia Sommerlyd 2021

Din billet: Vær opmærksom på, at der på billetten både står Sommerlyds start- og sluttidspunkt samt den dag, din billet gælder til. Det er dagen i øverste venstre hjørne din billet gælder til.


Indgang: Hovedindgang/Indgang A forefindes med indgang via Sdr. Stationsvej. Indgang C er med indgang via Badeanstalten. Kom i god tid for at undgå kødannelse.


Tider: Pladsen åbner kl. 18.00 og lukker kl. 23.15. Indgangene er åbne i hele åbningstiden. Der er sidste udskænkning kl. 23.00.


Coronapas: For hurtig og effektiv indgang bedes du venligst have gyldigt coronapas klar ved indgangen.


Billetkøb: Al billetkøb foregår udelukkende online via www.sommerlyd.dk. Det betyder, at der ikke er fysisk billetsalg i døren.


Hvad må man ikke medbringe: Skulle der falde regn, så husk et regnslag. Paraplyer er nemlig ikke tilladte. Der må ligeledes ikke medbringes mad, drikkevarer, flasker, pavilloner, telte, fyrværkeri, våben og euforiserende stoffer.


Betaling på festivalpladsen: Sommerlyds egne salgssteder ’Skel Bar’ og ’Craft Beer Bar’ tager ikke imod kontanter. Her kan udelukkende betales med betalingskort. Der tages ikke imod Mobilepay i Skel Bar og Craft Beer Bar.


Kontanter: Kontanter kan indbetales på kontantkontoret, og man vil få beløbet indsat på et Sommerlyd kort, som kan bruges i ’Skel Bar’ og ’Craft Beer Bar’. Kortdepositum: 20 kr. Restbeløbet kan udbetales efterfølgende.


Mad: ’Just Burgers’ er på pladsen og serverer Cheese-, Chicken- og vegetarburgere.


Drikke: Hos Kaffeklubben kan der købes diverse varme drikke. Der er et Craft Beer-område med mulighed for ølsmagning, Craft Beers og cocktails. ’Skel Bar’ sælger fadøl, herunder alkoholfrie øl, vand, cocktails, shotsrør og hele flasker vin.


Spil: Skal der ske noget andet, er der såmænd også mulighed for en omgang Beer Pong. Naturligvis i den Coronarestriktions venlige version.


Samaritter: Røde kors og hjertestarter forefindes tæt ved hovedindgangen (indgang A) (se venligst kort).


Nødudgange: Udover hovedindgangen er der to nødudgange mod henholdsvis Jernbanegade og Sct. Mikkelsgade.


Toiletter: Toiletter for henholdsvis herrer og damer finder du i hjørnet bag Craft Beer-området. Kørestolsbrugere kan benytte musikhusets toiletfaciliteter.

Dagsprogram:
Fredag den 20. august:

Kl.18.00 Portene åbnes
Alle udsalgssteder er åbne.

Main stage
Kl. 19.00 Clara
Kl. 21.45 Lord Siva

Spotlight
Kl. 20.30 No Effort Life

Kl. 23.00 Pladsen lukker

Lørdag den 21. august:

Kl.18.00 Portene åbnes
Alle udsalgssteder er åbne.

Main stage
Kl. 19.00 Drew Sycamore
Kl. 21.45 JUNG

Spotlight
Kl. 20.30 Justify Rebellion
Kl. 23.00 Pladsen lukker