Køb dine billetter her

tes

PRAKTISK
INFORMATION

TILGÆNGELIGHED
Atlantia Sommerlyd er let tilgængelig, uanset hvor du kommer fra.
Med en placering tæt op af Slagelse Station kan du bekvemt komme til festivalen.

Med tog eller bus: Gør klimaet og fællesskabet en tjeneste og stig
på toget eller bussen der, hvor du bor, og lad festivalen oplevelsen
begynde. Med kun 35 min. fra Odense og 47 min. fra København
kommer du bekvemt frem og tilbage, og som ekstra bonus kan du sove i egen seng.

I bil: Gratis parkering er mulig ved Vestsjællandscentrets parkering.

Kort Træskogården

PLACERING
Træskogården med indgang fra Jernbanegade.

INDTJEKNING
Medbring din billet enten som print selv eller på din smart phone. Indtjekning foregår vi hovedindgangen med indgangen gennem indkøbsarkaden City 3 via Jernbanegade. Din billet vil her blive ombyttet til et armbånd. Med dit armbånd kan du forlade festivalområdet og komme ind igen.

HOVEDINDGANG
Via indkøbsarkaden City 3.

FESTIVALENS ÅBNINGSTIDER
Begge dage kl. 14.00 til 24.00. Første koncert begge dage er kl. 15.30. Se vores program.

BETALING PÅ FESTIVALEN
Vi tager imod betalingskort i alle salgssteder. Du kan ikke benytte mobilepay eller kontanter i salgsstederne. Har du kontanter på dig kan du sætte dem ind på et kontantkort i Sommerlyd-banken. Banken er placeret ved hovedindgangen. Det koster 50,- i depositum, hvilke du får udbetalt igen, når du afleverer kortet igen. Det er ikke muligt at få tilbagebetalt indestående på kortet i kontanter, det kan udelukkende blive tilbageført på et betalingskort.

TRYGHED
Vi er der for hinanden. Sommerlyd prioriterer høj sikkerhed for at give alle en tryg oplevelse. Vær venligst opmærksom på dette:
• Vi har professionelt vagtkorps
• Vi har samaritter på pladsen, hvis nogen skulle være så uheldige at komme til skade

Du bedes orientere dig om de nærmeste flugtveje, og en god idé er at udfinde dig fixpunkter på pladsen, hvis du skal tilkalde hjælp til en, der har brug for hjælp. Vi har nul tolerance overfor euforiserende stoffer.

GARDEROBE
Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde garderobe. I Musikhuset forefindes der en ubemandet garderobe. Den kan benyttes men på eget ansvar, og Sommerlyd kan ikke holdes ansvarlig for bortkomne personlige ejendele.

RESPEKT FOR MUSIKKEN
I respekt for musikken og dem omkring dig opfordrer vi alle til at udvise hensyn. Hvis man er i humør til at samtale under musikken eller er kommet i festligt humør. Så stil jer nede bagved, så de, som står forrest, ikke blive generet.

PLADSENS OPBYGNING
Der er to scener…. Main Stage er placeret udenfor i vores Main Stage område. Musikhusscenen er placeret i vores Kreuzberg området og er indendørs i Slagelse Musikhus store sal. I Main Stage område finder du vores samaritter, Sommerlyd Bank, Champagne Lounge, Merch, RetroBahn, DrinksBar, SkelBar, og sponsortribune. I Kreuzberg kan du besøge vores madboder, Vinbaren, Gin Room, Slagelse Musikhus bar, og CraftBeer bar.

FESTIVALENS SCENE HAR FORSKELLIG KAPACITET
Main stage har plads til 4.000 publikummer (festivalgængere), og Musikhuset har plads til 700. I Musikhuset kan Sommerlyd ikke garantere adgang for alle billetkøbere til alle koncerter. Vil du øge din mulighed for at komme ind til en koncert, anbefaler vi, at du møder op i god tid. Det er ikke muligt at reservere plads til koncerterne.