PRESSEMEDDELELSE |

NY URBAN MUSIKFESTIVAL I SLAGELSE PRÆSENTERER HØJAKTUELLE KUNSTNERE

Atlantia Sommerlyd præsenterer to dages urban festival den 20. og 21. august 2021 i Slagelse banebys miljø. I år med blandt andet Jung, Lord Siva, Clara og Drew Sycamore på plakaten.

Atlantia Sommerlyd så dagens lys første gang i august 2020. Her samledes ivrige koncertgængere til koncerter med blandt andet Carpark North og Go Go Berlin. Grundet restriktioner var det med siddende publikum, men det forhindrede ikke koncerterne i at blive et ordentlig brag ved Slagelse Banegård.

Med ønsket om at skabe endnu en fest under åben himmel gentager LIVE4200, nonprofit organisationen bag, succesen. Den 20. og 21. august afholdes Sommerlyd for 2. gang. Og denne gang med super højaktuelle kunstnere på plakaten og stående publikum.

LORD SIVA OG CLARA

Fredag den 20. august er Lord Siva og Clara på scenen.

Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene, med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal, der skiller ham ud fra mængden og placerer ham i kategori for sig selv. Med op til flere guldplader i banken, er Lord Siva et af de stærkeste navne pa den danske musikscene. Med kæmpehits som “Oh My God”, “Paris” og sidste års “Solhverv”, har han været en uundgåelig del af de danske radiostationer de seneste par år.

”Lord Siva har en aldersmæssigt virkelig bred appel. De fleste kender hans musik, og det gør, at han er oplagt på Sommerlyd”, udtaler Miguel Calderon, pressetalsmand for Atlantia Sommerlyd.

Clara indtager også Sommerlyd scenen om fredagen. Hvis man har hørt
radio i løbet af det seneste år, kan man ikke undgå̊ at være stødt ind i Clara. Hun udsendte sit debutalbum på sin 18-års fødselsdag i 2018, og siden har hun ikke set sig tilbage. I 2019 vandt hun en DMA for “Årets Nye Navn”, og har siden udsendt hitsingler som “Crazy”, “Can’t Fall Asleep” og “Legend”.

JUNG OG DREW SYCAMORE

Lørdag den 21. august skal der rockes og danses til Jung og Drew Sycamore.

Det danske band Jung er nærmest allerede døbt Danmarks nye national-orkester. Jung har med kometfart manifesteret deres plads på de danske hitlister. Siden deres dannelse i 2017 er det gået stærkt, og deres kæmpehit “Blitz, Baby” blev allerede i 2020 honoreret med en guldplade.

Den netop albumaktuelle Drew Sycamore gæster også̊ Sommerlyd og Slagelse om lørdagen. 2020 var på mange måder et usædvanligt år, men for Drew Sycamore var 2020 året, hvor hun brød igennem med sin fængende og pop’ede lyd i de danske radioer. Med kæmpe hits som “Take it Back” og
“I Wanna Be Dancing” dansede hun direkte ind på førstepladser henover hitlisterne – og har gjort det igen med sin seneste single “45 Fahrenheit Girl”.

HVAD ER MOTIVATIONEN BAG SOMMERLYD?

Til spørgsmålet om, hvorfor Atlantia Sommerlyd kan opleves igen i år, svarer Miguel Calderon: ”Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være. Som organisation er vi drevet af nysgerrighed og skabertrang med ét enkelt ønske om at gøre en positiv forskel for dem, som besøger vores festival, og til dem, som bidrager til at virkeliggøre den. Vi er utroligt spændte – det skal nok blive endnu en fantastisk festival i år”.

”Vi ønsker, at Sommerlyd kan blive en tilbagevendende begivenhed i mange år frem, og at Sommerlyd vil kunne bidrage til en ny positiv fortælling om Slagelse”, afslutter han.

BILLETSALGET ER SKUDT I GANG

Billetter til Sommerlyd sælges på sommerlyd.dk. For de hurtige er der stadigvæk et fåtal Early Bird-billetter tilbage.

Spørgsmål til denne pressemeddelelse kan rettes til Miguel Calderon på 2973 4484 eller mc@anothersolution.dk